satul Copanca, raionul Căuşeni


28 august în satul Copanca, conform tradiției a fost Hramul satului.

Ziua s-au petrecut competiții în tenis de masă. Locul al treilea a luat Victor Chiriac, al doilea loc a revenit lui Bulat Valeriu iar cîștigătorul este Bogatîi Nicolae.

Concurența în volei a fost într-un vînt puternic, care a afectat rezultatul luptei. Locul trei a luat Echipa "Tineret 2", pe al doilea loc sa manifestat Echipa "Veteranii", locul de frunte la luat Echipa "Tineretul 1".

Toți cîștigătorii la tenis de masă și volei au primit din mîinile primarului Cuțari Afanasie certificate și premii bănești.

În lupta națională "Trînta", cistigatorilor li s-a înmînat un berbec și trei cocoși. În grupa de vîrstă 2002 și mai tineri cîștigătorul este Bokancia Sergiu. Al doilea cocoș în grupa de vîrstă 2000-2001 l-a cîștigat Bocancia Dumitru. Primul cocoș din mîinile primarului l-a primit participantul în grupa de vîrstă mai mare - Conarev Pavel. Pentru marele premiu de "berbec" au luptat 14 participanți. Victoria a fost împărțită între Protasov Viaceslav și Antohi Marcel.

După concurs, pe piața centrala a satului a fost un concurs de amatori. Sătenii a salutat vice-președintele raionului Căușeni D-nul Cuciuc Oleg. Primaria satului a premiat veteranii și atleții. Însoțit de ansamblu vocal - instrumental sa petrecut "Hora satului". Au fost invitați participanții ansamblului de dans din Tiraspol "Viorica". Sărbătoarea sa încheat cu focuri de artificii.

copanca-logo

 

Site-ul Copanca.Info nu pretinde pentru a purta statutul de site-ul oficial al satului Copanca, raionul Căușeni, dar este o realizare a unei idei creative.